Tävling: Anti-shake Tights från Röhnisch!

måndag 7 maj 2012
270649_0A52_lowres270649_0A59_lowres
Röhnisch Anti-Shake Tights har på bara några säsonger blivit en favoritprodukt hos tränande kvinnor runtom i Norden. Tightsen, som finns i olika längder och färger, är inte bara sköna och ger full rörelsefrihet, de stramar dessutom upp figuren och ökar trycket över musklerna, vilket ger en behaglig känsla under träningen.Och nu har en person chansen att vinna ett par Anti –Shake Tights från Röhnisch


Allt man behöver göra för att vara med är:
- Gilla Röhnisch på facebook (länk)
- Kommentera detta inlägg och berätta varför just du skulle bli den lyckliga vinnaren av dessa tights
OBS! kom i håg att ange din e-post så jag kan kontakta dig om du vinner!

För att dubbla din chans att vinna:
-Allt ovan
-Tipsa om tävlingen på din blogg/facebook
-Gilla detta inlägg på bloglovin (länk)

Tävlingen avslutas den 10 maj!

100 kommentarer

 1. Hej
  Jag vill vara med o jag vill vinna för jag inbillar mig att det är lite lättare och att man blir lite mer motiverad att sätta igång att träna om man har snygga o bra träningskläder
  Jag gillar Röhnisch på fb emma rudbeck
  Har lagt upp tävlingen på min fb emma rudbeck
  har gillat på bloglovin emmar23@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag skulle verkligen behöva sådana där tights. Efter en större viktminskning känner jag att huden inte riktigt fylls ut på samma sätt och det börjar skumpa när jag springer!Skrev ett inlägg om det för bara några dagar sedan: http://metrobloggen.se/traning/en-ny-baksida-av-viktminskningen/
  Jag har flera lopp och tävlingar inplanerade under våren så de skulle komma väl till pass både under träningen INFÖR loppen och på själva tävlingarna.
  Dessutom vore det spännande att se om dessa tights håller vad reklamen lovar. Är de bra kommer jag garanterat köpa fler sedan, eftersom jag tränar 6 dagar i veckan! Men man vill ju inte köpa "grisen i säcken" liksom...
  Jag gillar redan röhnisch på FB, har gillat bloggen på bloglovin och tipsat om tävling på Facebook. Nu kan jag bara hålla tummarna för att jag vinner! :-)
  fighterbabe@live.se

  SvaraRadera
 3. ja tack, hemskt gärna ett par sådana hit till mig :)
  storlek L.
  skulle sitta perfekt då just detta är vad jag önskar mig.
  kram från jeanette10@hotmail.se

  SvaraRadera
 4. med dessa snygga och praktiska tights kommer det att gå super snabbt att springa de tävlingar som jag har anmält mig på under resten av året. Jag har gillat på fb och länkar till min blogg samt gillat på bloglovin
  larssonsa4@gmail.com
  nu håller jag tummarna
  kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Jag skulle gärna vinna och få prova om dessa tights är så underbara som det sägs ;-)
  (är självklart övertygad om att jag skulle älska dom och köpa ett par i varje färg)

  Ska absolut länka på min blogg och har redan hunnit att gilla på fb.

  /Pillan
  pernillalundin@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Har gillat på FB (marie Ström) har skrivit om det i min blogg samt gillat på blogglovin. =)

  Jag skulle vilja vinna dessa då jag tränar mellan 2 o 4 ggr/vecka och det går åt en del träningskläder, tyvärr har jag inte överdrivet mycket träningskläder.

  Kram M

  SvaraRadera
 7. Å men ja!! Självklart vill jag vinna dessa. Vilken boost nu när jag precis har börjat springa :)

  johanna.ahlfors@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag som har gått ner nästan 60 kilo och nu börjat jogga för första gången i mitt liv vill gärna vinna ett par tights. Jag har en del hud som fladdrar och behöver hållas på plats av ett par bra träningsbrallor.
  Har gillat på FB och ska länka i min blogg.
  Mvh Viktoria
  viktorialundin@comhem.se

  SvaraRadera
 9. Hej ! Jag gillar dem på FB sedan innan (Kerstin Jonsson) och har gillat inlägget på bloglovin.
  Jag gick min första motionsrunda idag. Skulle vara skitkul om jag vann för då måste jag använda dem och fortsätta ta mig runt motionsslingan.
  jonsson.kerstin@tele2.se

  SvaraRadera
 10. Go morgon, jag har gillat på FB men har tyvärr ingen blogg. Jag skulle vilja vinna för att jag har flera löpar byxor men ingen av dem håller flebbet bra, så ett par såna här löpartights skulle vara underbart att få löpa i. Ha det bra / Mikaela Mejl: mikaela.stenberg@gmail.com

  SvaraRadera
 11. Hej.

  Jag har gillat fb-sidan och din bloglovin,
  länkat på min blogg: http://lindabt.blogg.se/2012/april/jag-ar-med-och-tavlar.html

  Jag skulle vilja vinna för att jag har kämpat så länge med min vikt, trots mina +15kg extra så har jag utmanat mig själv att springa 5 km på en tävling som heter springtime.
  Skulle vara fantastiskt om jag vann dessa så jag kan nå mina mål och "vara snygg"! =)

  min mail; linda@tibemo.com

  SvaraRadera
 12. Hej.

  Jag har gillat fb-sidan och din bloglovin,
  länkat på min blogg: http://lindabt.blogg.se/2012/april/jag-ar-med-och-tavlar.html

  Jag skulle vilja vinna för att jag har kämpat så länge med min vikt, trots mina +15kg extra så har jag utmanat mig själv att springa 5 km på en tävling som heter springtime.
  Skulle vara fantastiskt om jag vann dessa så jag kan nå mina mål och "vara snygg"! =)

  min mail; linda@tibemo.com

  SvaraRadera
 13. hej.

  Jag har gillat både fb och bloglovin + länkat till min blogg: http://lindabt.blogg.se/2012/april/jag-ar-med-och-tavlar.html

  Jag skulle vilja vinna för att jag kämpat länge med min vikt, men trots mina +15kg så har jag utmanat mig själv att springa 5 km i en tävling som heter springtime. Hade varit underbart att få vinna dessa och känna sig "lite snygg" med när man springer! =)

  min mail: linda@tibemo.com

  SvaraRadera
 14. Jag skulle behöva dem till min träning hos sjukgymnast. Har inte råd med några träningskläder :-( Kör med bomullsbyxor och t-shirt. Jag har gillat på facebook: Elisabet Persson. Jag har gillat på bloglovin. Ska tipsa på facebook nu.

  broderibruden@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Tack för inviten till tävlingen!
  Såklart jag inte tackar nej till den chansen!!! V I L L HAAAAAAA :D
  Nu håller jag tummar å tår att det ä n t l i g e n kanske är min tur att ha tur!

  Och jag har självklart gillat sidan på FB.
  sussic@msn.com

  SvaraRadera
 16. Jag vill vinna ett par såna här fina anti-shake tights för att dom är helt otroligt fina och dessutom så smarta. Med ett par såna kan en annan känna sig lika vältränad som vilken annan som helst, iaf för stunden:) Jag är en studerande 2 barnsmor som inte har den ekonomi som behövs alltid och om jag skulle vinna skulle lyckan bli total. HEJA HEJA:)

  Jag har delat på fb: Johanna Norekvist
  Och gillat på fb och bloglovin:)

  sweetjutta@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. Det där låter som ett par byxor för mig att ha när jag löptränar. Har tappat 38kg på ett år och det är slappt lite här och var. Hoppas på tur.

  Gillar på FB, Anna Karlsson

  Länkat här

  http://molnboanna.blogg.se/2012/april/tights-105.html

  blogg@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 18. Jag är med :) har gillat på fb, alexandra maria raphe aspholm heter jag där. Jag har precis äntligen fått igång min träning igen och skulle verkligen behöva ett par grymma tights till gymmet och sommaren :)
  Tuzcan@live.se

  SvaraRadera
 19. Är gärna med.

  Gillar Röhnisch på facebook sedan innan - Lina Johansson

  Är i stort behov av ett par nya träningsbyxor efter att mina sprack i baken på gymmet i måndags.. sådär lagom pinsamt.

  johanssonlina84@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. Hejsan! jag är självklart med!:)
  Jag skulle vilja vinna för att jag har jätte tjocka lår, och ingen fin figur alls. Med dessa snygga tights känner man nog sig mer motiverad till att gå ut och jogga och visa upp dom! :)

  håller tummarna. kram :)

  SvaraRadera
 21. Nathalie Eriksson18 april 2012 18:13

  Gillar & delar på fb :) (Nathalie Eriksson) Jag skulle vilja vinna då jag ska börja springa nu till våren och jag behöver nya byxor att springa i . Skulle bli super glad om jag vann :D miniinatta@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Har sedan länge tillbaka velat införskaffa mig dessa praktiska men framför allt otroligt snygga träningstightsen. Har hållt på med med idrott under hela mitt liv men har nu lämnat det bakom mig för att fortsätta hålla igång på gymmet istället. Älskar alla snygga färgglada kläder som alla har på sej och jag känner mig själv ganska tråkig och färglös. Har hållit lite utkik efter snygga kläder för att även jag ska få känna mig snygg när jag tränar, men har inte hittat dem perfekta. Förren jag gick in här och såg dessa ursnygga tightsen som jag blev helt kär i direkt och verkligen måste ha! Så jag skulle verkligen vilja vinna dessa och få bättre självförtroende på gymmet och känns mig mer motiverad till att gå dit, plus att jag kommer få de snyggaste benen!
  Har gillat på både facebook och på bloglovin, min mailadress: saga_eklund@hotmail.com
  Håller alla mina tummar och tår och hoppas på allt att jag vinner!!!

  SvaraRadera
 23. jag e med:D har gillat@ Lindas Linnros
  jag vill vinna för att jag har gått ner 15 kg än så länge har 5 kilo kvar men jag tror faktiskt jag kommer lyckas men om jag får ett par snygga tights kommer jag bli snygg när jag tränar trots all svett som rinner :D jag har gillat inlägget på bloglovin:D

  Linnros@live.com

  SvaraRadera
 24. Annely Nordlund18 april 2012 18:59

  Har gillat på facebook!

  Motivering: Jag är så himla o-motiverad att träna trots att jag faktiskt har börjat komma mig ut på promenader och powerwalks. När jag är ute går jag i mina gamla, urtvättade, och håliga mjukisbrallor. Skulle vara grymt att kunna fara ut och springa i dessa istället! Skulle ge mig sådan otrolig motivation! :)

  -Har även gillat inlägget på bloglovin! :) (nummer 18)

  annelynordlundblogg@live.com

  SvaraRadera
 25. Har inge träningskläder & skulle behöva nå bar byxor att kunna fara ut å jogga i. Det blir så varmt att ha mjukisbyxor & jag tror jag skulle ta mig ut mer om jag hade bättre kläder att träna i. Känner att man måste komma iform för att kunna hålla samma tempo som min 2½åring

  saranorberg@hotmail.se
  *Gillat på FB (Sara Elisabeth Norberg)
  *Delat ut på min blogg http://sahara1983.blogspot.se/2012/04/tavling-anti-shake-tights-fran-rohnisch.html
  *Följer redan dig på Bloglovin

  SvaraRadera
 26. Hej!
  Jag behöver verkligen ett par extra träningsbyxor eftersom jag har börjat träna som sjutton. Och då går dom åt måste jag säga ;) Att det dessutom är en Röhnisch-byxa gör att jag vill vinna den här vinsten sååå mycket mer!!

  -Jag har gillat facebook, Petra Jakobsson
  -Berättar om din tävling på min blogg!

  SvaraRadera
 27. Hej!
  Jag testar min lycka och tävlar om dessa tights och jag hett önskar vinna för att jag verkligen inte har några ordentligs träningstajts och för att det är perfekt med anti-shake när jag är ute och rör min dallriga rumpa! :)

  Jag har gillat på FB som Eva Evisen Gustavsson och bloggat här: http://sjungandemamman.blogspot.se/2014/04/anti-shake-tights-tavling.html

  Min mailadress är sjungandemamman@hotmail.se

  Tack på förhand då hehe :)

  SvaraRadera
 28. jag är med! har gillat sidan på fb där jag heter Rebecka Norgren!
  min motivering är att jag har hela mitt liv varit väldigt smal (inte FÖR smal) men sen i fyran så började jag ta massa mediciner som gjorde mig uppblåst och gjorde så att jag inte gjorde av med fettet lika bra som jag innan gjorde. nu har jag äntligen tagit tag i träningen för jag vill ha en fin kropp med på vägen så hjälper min finaste tvilling till att träna och coacha mig, och varje liten motivering har stor betydelse så att få ha på sig ett par snygga byxor som dessutom är rosa skulle vara en sån motivering till att gå ut och träna!
  Kram!
  (här är min mail: rebeckanorgren@live.se )

  SvaraRadera
 29. Jag har gillat på facebook under namnet "marvelicious.blogg.se"

  Jag tycker att jag ska vinna eftersom de träningsbyxor jag har just nu hållas på att nötas sönder. Jag skulle också se det som självpepp med ett par nya fina träningsbyxor - för att uppmuntra mig själv att fortsätta på samma bana som jag gjort sedan efter jul :)

  Håller tummarna!

  SvaraRadera
 30. Så där ja! Piadina här igen som redan lämnat en motivering och gillat på facebook.

  Nu va länkningen om tävlingen uppe på min blogg! Hoppas jag skickar över några tävlinslystna personer till dig!

  Mvh Petra

  SvaraRadera
 31. Jag är med:), jag har gillat på Facebook i namn caroline Görannson.
  Tipsat på bloggen här : www.bloggtavlingstipsaren.blogg.se
  Jag vill vinna eftersom att jag har fått dåligt på ett springtest hur många gånger som helst och det betyder mycket för mig att få bra på det konditions testet. Jag tänkte börja jogga och det är så tråkigt och jobbigt att göra det i mjukis byxor så därför vill jag vinna dessa snygga. Jag skulle andvända de mycket och det skulle vara fantastiskt om jag vann. Jag har kollat på dessa länge men aldrig köpt de. De är dessutom jätte snygga och jag skulle ha de med en tröja när jag jogga
  Caroline G
  jordgubbstopp@hotmail.com

  SvaraRadera
 32. Hej, jag har gillat på facebook (Felizia Höök). Jag skulle vilja vinna dessa tights då jag som nyårslöfte hade att börja träna, det har gått vägen och har tack vare detta också tappat mycket i vikt (13kg) sen nyår :) men det tråkiga är att mina träningskläder inte sitter som de ska längre, skulle känna mig superfin i dedär tightsen och de skulle hjälpa mig vidare på min resa :)

  SvaraRadera
 33. Har gillat på facebook (Jeanette Weijnblad).
  Gillar inlägget på bloglovin som nr. 20.
  Tipsar även på bloggenhttp://nettanbutterfly.blogg.se/2012/april/tights.html#comment

  Jag har hört att dessa tights ska vara jättebra och eftersom mina träningsbyxor gick sönder i veckan så skulle det verkligen vara bra tajming om jag hade den stora turen att vinna! Jag har precis börjat träna och har som mål att gå ner ca 12 kg och då vill man ju se lite snygg ut på gymmet/löprundan för jag har inbillat att man tycker det är mycket roligare om man känner sig lite snygg i träningskläderna också :)Det skulle betyda så mycket att vinna!

  jeanette.weijnblad@hotmail.se

  SvaraRadera
 34. Jag är med o tävlar

  Gillar på fb (Annika Nilsson Petterssson)

  Har efter mycket om och men kommit igång med träningen, gått ner 25 kg och började så smått med raska promenader som ska övergå till löpning - vad vore bättre än dessa då?

  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2012/april/domkallarmighannes-1.html#comment

  Nr 21 som gillade på bloglovin!

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  SvaraRadera
 35. Jag vill absolut vara med. :)
  Jag har under dom senaste 4 ½ åren varit ofrivilligt inne och stillasittande eftersom förstfödde sonen var sjuk och väldigt infektionskänslig. NU har han börjat på dagis och jag ska ta tag i min motion igen. Ett gymkort är införskaffat men jag saknar nya läckra träningskläder. Skulle bli så glad om jag vann dessa!


  Jag gillar på FB - Amanda Ydnäs

  Har länkat här:
  http://creyla.blogg.se/tavlingar/2012/april/tavling-anti-shake-tights-fran-rohnisch-10.html

  Gillat inlägget som nr 21. Så något ovan är knasigt!?

  Hoppas på tur!
  creyla@live.se

  SvaraRadera
 36. Jag är gärna med. Har gjort allt som står. Gillade på facebook med namnet Viktoria Cieplik och jag länkade här: http://imtoooldforthisshittavlar.blogg.se/2012/april/tavling-hos-joanna.html tar gärna två chanser. (:
  pillooow@hotmail.com

  SvaraRadera
 37. Vilken pepp det skulle vara att få nya byxor till träningen! Har kommit igång nu igen så för att verkligen hålla igång (och slippa tvätta lika ofta som nu) vore det bra med inspiration! Gillar på FB

  Linda
  livetifoton@gmail.com

  SvaraRadera
 38. Jag är med, älskar dina tävlingar =)!!!
  Har gillat på facebook med namnet Maja Borg
  jag skulle verkligen vilja vinna dessa byxor för att det blir som en pepp när jag ska börja med träningen igen, det skulle vara grymt!

  Nu håller jag tummarna :)

  SvaraRadera
 39. Jag vill gärna vara med! :)
  Jag skulle vilja vinna dessa tights då jag nu legat av med träningen ett tag, och är lite dålig på att ha rätt motivation till att träna. Att vinna dessa skulle göra mej motiverad och det är alltid bra att ha bra grejer när man tränar och vill komma igång bättre med det! :)

  Jag har gillat inlägget på bloglovin, och min mail är mia_dellbo@hotmail.com :)

  SvaraRadera
 40. Åh, dessa fantastiska tights skulle jag verkligen vilja vinna!
  Jag ska vara helt ärlig med dig...
  Jag har URDÅLIG disciplin när det kommer till träning men jag känner att om jag har rätt motivation, t.ex. snygga träningskläder, så skulle det bli så jäkla mycket roligare att träna. :)
  Jag vet att det kanske låter som en bra motivation till varför just jag ska få vinna, men för mig skulle det faktiskt göra skillnad. :)

  Hoppas du får en jättefin kväll!

  Hälsn.
  Marie

  (P.S. Titta gärna förbi hos mig. Har lite tävlingar uppe nu också) :)

  SvaraRadera
 41. Glömde säga att jag gillat på Faceboko och att jag följer dig på Bloglovin'. :)

  / Marie

  SvaraRadera
 42. Jag vill vara med och tävla!
  Ett par nya fina tränings thights skulle göra med så mycket mer motiverat att snöra på mej skorna och ge mej ut och springa =)


  Följare: 694
  Har även delat på Facebook.

  *håller tummarna*
  Maria Hedin Ulander
  alias_mia@hotmail.com

  SvaraRadera
 43. Hej hej klart att man är med och tävlar!

  Skulle vilja vinna dem eftersom jag inte äger ett par riktiga träningskläder överhuvudtaget. Och har inte råd att köpa ett par. =(

  Har gillat Röhnisch Sportswear på fb (elin jonsson).

  *håller tummarna*

  KRAM

  elin_pumaior86@hotmail.com

  SvaraRadera
 44. Jag är med och tävlar och har gillat på fb :)
  Jag skulle vilja vinna för att jag tränar väldigt ofta och det skulle vara snyggt att ha. De verkar också otroligt sköna, men aningen för dyra. Skulle vara super om jag vann!
  tessis97@hotmail.com

  SvaraRadera
 45. Jag vill gärna vara med och tävla.

  Jag har precis kommit igång med snabba promenader och joggingturer och behöver lite uppmuntran i form av snygga kläder. Och det där med anti-skak gillar jag, för även om jag inte är överviktig störs jag av att det dallrar när jag far fram :)Det gör nästan lite ont i den yttersta huden. Visst är det en morot att ta sig ut för att bli lite fastare, men snygga byxor är också en bra motivation!

  Länkade här: http://hanna.fornhem.se/?p=10355

  Har gillat röhnisch på facebook också!

  Må gott!

  SvaraRadera
 46. Jag är med och gillar på Fb (Carola Lind)

  Jag har inga bra träningsbrallor - än är det för kallt för att springa i kortbyxor :-(

  Gillar på BL också (fanns två inlägg av samma #23 resp. #8 blev jag)

  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/april/rohnisch-anti-shake-tights.html

  carola(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 47. Åh sjukt bra tävling, vill verkligen vinna!

  Har nyligen börjat gå ut och gå/jogga, men är dålig på att ta tag i det och göra det så det går väldigt segt.
  Tror verkligen det är motivation som krävs, och att ha dessa snygga tights på benen istället för ett par fula mjukisbyxor skulle vara uuunderbart!
  Hatar min kropp obeskrivligt (alltså inte vanliga tonårskomplex), men tror faktiskt tightsen skulle hjälpa riktigt mycket.

  Gillat på facebook (Sophia Berndtsson) & gillar på bloglovin (nr 24).

  Håller tummarna, kram!

  SvaraRadera
 48. Helt otroligt har ägnat nästan hela dagen till att leta efter såna här träningsbyxor till ett bra pris. Men det kan ju inte bli bättre om man har chansen att vinna dem.
  Jag har gillat på facebook Ellinor Peterson heter jag, jag har länkat från min blogg och även gillat inlägget på bloglovin.

  Är student och ja då har man inte så mycket pengar i plånboken. Har länge velat ha dessa byxor, men aldrig riktigt haft råd. De ser så oerhört sköna ut och hade man såna på sig när man tränar skulle man slippa skämmas över sin kropp, för då sitter den ju stadigt.

  Så snälla låt mig vinna dessa, skulle bli så oerhört glad.

  SvaraRadera
 49. Hej
  jag vill vara med och tävla har dock ingen blogg har gillat på fb
  motivering: skulle behöva ett par riktiga träningstights så slipper man sladdriga byxor då man träningscyklar en bättre rörelsefrihet och skulle kännas nice att vinna dessa
  Titti skarp
  tittifairlane@hotmail.com

  SvaraRadera
 50. Hejsan.
  Jag är jättemycket med och tävlar. Som fattig student har man inte råd med fina träningskläder, och jag tror att snygga träningskläder kan motivera en mer till att träna, vilket jag behöver mycket av,- motivation! Har gillat på fb & har gillat inlägget på bloglovin. Ett inlägg om denna tävlingen kommer upp i min blogg alldeles strax :D

  Bloggkattsvans@live.se

  SvaraRadera
 51. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 52. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 53. Tjenis penis! Jag uppfyller alla kriterier. Har skrivit om tävlingen i min blogg http://jessiljungkvist.blogg.se/2012/april/vinn-ett-par-anti-shake.html, gillat på facebook och gillat på bloglovin. PIC ME DAMNIT! Hehehee. Äh skämt å sido.

  Jag tycker att jag ska vinna ett par anti-shake pants för att jag har varit så jävla grym dom senaste månaderna. Startade min träning 16onde januari i år och har sedan dess droppat 13,4 kg. I KNOW!!!! GOOD JOB! Därför hade ett par nya brallor varit en grym belöning ;) Har lixom behövt köpa 3 par sen startdatum.

  min mail jessiljungkvist@live.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag tycker att Jessi ska vinna för hon är grym !!

   Radera
  2. hahahaha fan vad söt.. tack gullet.

   Radera
 54. Hej!
  Jag är med och tävlar. Har gillat Röhnisch på facebook, gillat det här inlägget på bloglovin', samt skrivit ett blogginlägg (http://mollycrue.devote.se/ gick inte att länka direkt till inlägget..)
  Varför ska just jag vinna? Jag har nyligen börjat röra på mig igen efter en lång period av lathet. Jag har inte råd med gymkort för tillfället så kör på hemmaträning och powerwalks/springturer. Därför vore dessa tights superbra som motivation de dagar som man inte riktigt känner för att träna. Skulle bli överlycklig om jag vann!!:)
  Min mailadress: malinjjohansson@live.se
  Kram :D

  SvaraRadera
 55. Hallå!:D
  Jag har gillat på bloglovin och skrivit ett inlägg på min blogg.

  Varför just jag ska vinna är för att jag varit överviktig i flera år och gjort små försök att gå ner i vikt men inte kunnat hålla de.

  Nu har jag påbörjat 100 dagar med stenhård träning och diet och denna gången känner jag att jag ska fan i mig klara detta!
  Jag ska ställa upp i ett lopp på 5 km och hade behövt några bra byxor då och med dessa kanske inte mitt arsle vibrerar loss från kroppen haha;D


  Mvh Erica (nauticstar.blogg.se)
  erica.s.karlsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 56. Jag är med! Och jag skulle behöva dessa tights just för att jag har precis börjat träna, jag har inte pengar till diverse träningskläder än och det känns dumt att låna av kompisar!

  Jag har precis slutat röka, har slutat dricka alkohol och är jätte motiverad till att dra igång träningen på allvar, jag vill få mig själv att må bra i min egen kropp. Vilket jag inte gör just nu. Men jag vet att jag kan göra de, bara jag får komma igång på riktigt och slipper tänka på hur jag ska få tag i ett par riktiga tränings byxor!! Kram

  http://nattstad.se/janinarönkkö
  endastjaninaa-@live.se

  SvaraRadera
 57. Jag skulle verkligen uppskatta dessa tights då jag nyss har fått barn och behöver komma i form igen. Att få lite extra stöd är precis vad jag behöver då kroppen tappar mycket under en graviditet.

  rebecca.e.andersson@gmail.com

  SvaraRadera
 58. Kristin - kristinschyllner@hotmail.com23 april 2012 15:52

  Jag skulle vilja vinna dessa träningstights då jag ofta har börjat tränat för att sedan sluta igen, flera gånger, och många av dessa gånger har det berott på att jag känner mig obekväm i olämpliga träningskläder som får mig att känna mig osmidig, svettig, klumpig och omotiverad. Nu ska jag ge träningen ännu ett försök, en gång för alla, och då vill jag vara så bekväm som möjligt så att jag verkligen fortsätter utan att ha en ursäkt till att sluta. Min mail är kristinschyllner@hotmail.com. Nu hoppas jag på det bästa!!! :)

  SvaraRadera
 59. Jag är fattig och äger bara ett par vettiga träningsbyxor. Eller de var vettiga tills ganska nyss. I går såg jag nämligen att de håller på att gå sönder. Jag är i galet stort behov av nya träningsbyxor och har länge sneglat avundsjukt på de som har kläder från röhnisch.

  (Jag har gillat på Facebook)

  Nillonell@hotmail.com

  SvaraRadera
 60. Jag vill vinna för att ett par nya träningskläder gör hela träningen mycket roligare och de kläderna jag har nu är inte det minsta roliga.

  Jag har gillat på facebook

  Vamos.playa@hotmail.com

  SvaraRadera
 61. Halloj!
  Jag har gillat Röhnisch på facebook och tycker jag skall vinna dessa för att jag vrkligen behöver hålla koll på fläsket på gym och löpband i min kamp mot kraftig övervikt.

  Jag har även tipsat om din tävling i min egen blogg på: http://nolltvåfyratre.se/2012/april/rohnisch.html och gillat ditt inlägg på bloglovin'

  mejl: sarahaggards(snabelA)hotmail.com

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 62. jag gillar dem fb (alexandra axdal dahlberg)

  Jag har precis köpt mig ett par löparskor och har nu varit ute några rundor i motionspåret. Men jag saknar verkligen ett par bra byxor. Just nu får jag använda ett par gamla avdankade mammabyxor. Inte så kul.
  Och som nybliven 2 barns mor så har jag en del som behöver hållas på plats när jag springer " läs joggar" kan säga att det gör nästan ont på magen och låren när det inte är så mycket stabilitet på det området. Och med dessa byxorna som "håller fast" problemområdena så blir troligtvis träningen behagligare. Och blir träningen behagligare så är ju chansen större att viktnedgång minskar och antal km ökar :)
  jag har ju ett xx antal kg att gå ner. Så behöver alla hjälpmedel som jag bara kan få tillgång till :)


  jag har även tipsat här http://axdal.se/troll/2012/04/24/10-maj-anti-–shake-tights/

  och jag gillade inläggen som nr 14 på bloglovin

  // alexandra
  axdal@me.com

  SvaraRadera
 63. Hej! Jag skulle vilja ha dem byxorna för nu i vår så gör jag min C-uppsats och då sitter man verkligen mycket stilla framför en dator! Och då få gångerna jag verkligen tränar så vill jag ha riktiga träningsbyxor!!! PLEASE vill verkligen vinna!

  johanna_levander@hotmail.com

  SvaraRadera
 64. Jag har gillat på fb.

  Jag vill vinna för att dessa tights verkar väldigt sköna, och dessutom är dom grymt snygga. Har inga träningstights just nu, och skulle verkligen behöva ett par.
  Håller tummarna!
  Maila gärna om jag vinner: 98sissi@gmail.com

  SvaraRadera
 65. jag borde vinna för att jag tror dessa byxor kan hjälpa mej med att sluta skämmas på träningen. jag tänker alltid på hur fläsket dallrar eller magen ser ut när jag tränar. skäms tom. :( men dessa kanske är lösningen på mitt problem och kanske kan ge mej ny styrka + motivation att fortsätta träna ? :)

  gillar på fb: johanna hellberg
  länkat här: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2012/april/traningsbyxor.html#comment
  gillat inlägget på bloglovin som nr: 15

  SvaraRadera
 66. Jättesnygga och verkar jättebra!! Jag vill vara med i tävlingen .. har gillat på fb sen tidigare & i din bloglovin !!
  Ha en fin dag ...
  =)

  SvaraRadera
 67. De här verkar vara jättebra och jag har inget annat än gamla joggingbyxor nu i med att jag precis har kommit igång med träningen.

  Har gillat på fb. :)

  mail: ninabjorkhem@live.se

  SvaraRadera
 68. Ulrika Persson25 april 2012 19:02

  Skulle gärna vilja vinna dessa ;) För just nu slåss jag och min son om MINA byxor när vi ska ut och springa ;)

  SvaraRadera
 69. Har gillat på fb med namnet Josefine Holmberg (:

  Jag vill vinna för att det sägs ju att dom ska vara väldigt sköna och bra. Att dom är snygga ser jag ju själv och jag får mer motivation att träna om jag har proffsiga och snygga träningskläder. Är otroligt nyfiken på dessa super-tights!

  jossan.holmberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 70. Sabina Löfgren29 april 2012 16:31

  jag skulle verkligen behöva ett par träningsthights eftersom jag och min pojkvän ska börja träna och då behöver jag ett par thights som sitter bra! så skulle gärna vilja vinna :)

  april_sabina@hotmail.com

  SvaraRadera
 71. Om jag skulle vinna skulle jag bli evigt tacksam, har letat efter träningstights hur länge som helst, för vill inte träna i shorts för mina spinkiga ben, och så.. Känner att jag behöver rättmotivation till träning vilket dem skulle ge!:) +de ser otroligt bra ut och har hört massa bra om dem, och skulle bli kul att få vara med i mängden för en gångs skull:)  min mail:mickanloveshorses@hotmail.com

  SvaraRadera
 72. Hej.
  Jag vill vara med och TÄVLA!
  Löptränar mycket. Löpning är min återhämtning i ett liv med ÅNGEST. Skulle jag vinna vore jag så tacksam.
  Behöver verkligen ett par fina tights som dessa.
  Har gillat på FB och länkar på min BLOGG
  ( http://Mammatrollboll.blogg.se)

  Mail: sjolandercamilla@hotmail.com

  SvaraRadera
 73. Tipsar även på facebook och gillar via bloglovin :)
  /Camilla

  mail: sjolandercamilla@hotmail.com

  SvaraRadera
 74. hej hej..

  Vilken superbra tävling!! Jag vill vara med, gillar på FB och kommer tipsa i mig blogg med (länk kommer senare) ..
  Varför jag vill vinna: I april i år har jag på allvar tagit tag i min kropp och börjat träna och springa. Nu har jag vuxit ur mina mysbrallor (haha) som fått varit mina träningsbyxor i spåret, så därför vill jag vinna.. Jag är byxlös alltså.. :)

  Gillar på bloglovin med såklart..

  russinsdagbok@bahnhof.se

  SvaraRadera
 75. http://www.russinsdagbok.se/?p=17329

  Här kommer länken till min blogg där jag tipsat.. :)

  SvaraRadera
 76. Som urfattig student är det plagg som dessa som jag suktar över!

  Jag har precis startat mitt projektarbete i skolan, där jag har som mål i höst att springa en mil på under 50 minuter. Att få möjlighet att komma närmre det målet i dessa byxor, skulle vara en fröjd!

  Jag lovar att visa upp min anti-shakerumpa i min blogg, ifall jag skulle vinna denna tävling. :)

  Röhnisch är facebookgillat och inlägget är gillat på bloglovin!
  Här är min mail: engeln_89@hotmail.com

  SvaraRadera
 77. Jag gillar redan Röhnisch på facebook.
  Och jag skulle vilja vinna dessa tights då jag försöker träna så ofta jag kan, men ibland är det svårt att komma igång, det skulle verkligen få mej mer motiverad till det om jag hade snygga och bekväma träningskläder! :)
  mia_dellbo@hotmail.com

  SvaraRadera
 78. Gillar bloginlägget som nr 8.
  Gillar på Facebook (Anette Kristoffersson)

  Jag skulle gärna vilja vinna ett par träningstights eftersom jag saknar riktigt bra träningskläder. Har tagit upp min stavgång igen nu när värmen återkommit efter vintern (då jag inte kan träna utomhus pga problem med lungorna vid kyla).

  SvaraRadera
 79. Dessa är så snygga och jag vill gärna vara med och tävla! Är just nu efter en skada i foten på gång med löpning igen. Försöker peppa mig att träna intervaller, tar det lugnt nu i början givetvis. Ett par nya tights skulle sitta toppen inför löp-träningen. Har ett lopp i slutet av maj jag ska vara med i.
  Min mail: mariasfavoriter@hotmail.se
  Jag gillar på FB !!!

  =)

  SvaraRadera
 80. Hej!
  Jag är med och tävlar, har gillat Rönnisch på facebook, och tipsat om tävlingen i min blogg!
  Här är länken: http://justanothermama.wordpress.com/2012/05/03/tavling-vinn-ett-par-anti-shake-tights/#respond

  Jag köpte ett gymkort igår, och första passet går av stapeln nu på måndag.
  Jag lämnar mina barn varannan vecka till deras pappa, och träningen kommer nog göra mej fokuserad och motiverad till att ta mej igenom en vecka i ensamhet...
  Ett par fräsha, snygga byxor att träna i, borde få mej på bättre träningshumör!

  Ha det toppen!
  /Jessica

  SvaraRadera
 81. Emma Johansson3 maj 2012 23:05

  Hejsan!
  Jag är gärna med och tävlar! Gillar redan Rönnisch på facebook, letade efter inlägget på bloglovin men kunde inte hitta det tyvärr!

  Har varit skadad och sjuk ett bra tag nu i omgångar men är nu påväg tillbaka till min vanliga träningsrutin men upptäckte till min fasa att mina löpartights har sätt sina bästa dagar så det skulle vara kul att vinna ett par nya snygga tights att träna i :)

  emmsoz.devote@hotmail.se

  SvaraRadera
 82. Hej! Det här vill jag vara med på. Skulle ha köpt nya springtights länge men det har helt enkelt inte blivit av. Dessutom skulle dessa passa perfekt eftersom mina skor är rosa ;)Här är länken till mitt inlägg där jag har skrivit om tävlingen också --> http://sofiaskogman.blogg.se/2012/may/_____________________________.html#comment

  SvaraRadera
 83. Jag är gärna med!
  Jag är expert på att hitta undanflykter till träning och en "bra" anledning är ju avsaknad av bra träningskläder. Dessa vore toppen som håller "döfläsket" på plats.

  Har länkat.
  http://care69.blogspot.se/2012/05/10-maj-vinn-anti-shake-tights-fran.html

  FB: C Care Regn
  Är följare på BL och har gillat inlägget.

  care69(at)live.se

  SvaraRadera
 84. Jag är med

  gillar på facebook under namnet Helena Lindgren

  Jag har varit riktigt slarvig med träningen under vintern det har inte alls blivit så mycket jag hoppats på men nu är våren här och snart sommaren och det kommer att bli mer träning för mig någonsin. Jag brukar alltid köpa nya träningskläder varje år eftersom mina lätt går sönder köper dom med dålig kvalite men nu har jag köp stop för min gode man och då blir det inte så lätt att köpa. just nu känns det inte alls kul att tänka på träningen eftersom det inte blir några nya träningskläder.

  Jag hittar inte inlägget att gilla men jag följer dig ialfall på bloglovin

  har tipsat om tävlingen på min blogg inlägget hittar du här http://www.supergirlpower.devote.se/blogs/19399597/taevlar-hos-domkallarmighannes-om-tights.htm#WriteComment

  Kram

  Jagalskarsarah@hotmail.com

  SvaraRadera
 85. Jag vill vara med och tävla! :)
  Har gillat dem på facebook och inlägget på bloglovin.

  Dessa tights vore perfekta för mig i sommar när jag ska ut och springa om morgnarna, äger inga tights bara mjukisbyxor! :P

  SvaraRadera
 86. Jag har redan lämnat mitt bidrag, men tipsade om tävlingen igen.. SISTA DAGEN JUUUUU!!!!!

  http://jessiljungkvist.blogg.se/2012/may/sista-tavlingsdagen.html

  jessiljungkvist@live.se

  SvaraRadera
 87. Lina Eriksson: aderia@live.se7 maj 2012 18:34

  Jag har gillat på facebook: Lina Eriksson.

  En bra motivering för att jag ska vinna är att jag verkligen behöver komma igång med träningen. Att vinna dessa byxor är väl den största sporren till att röra på fläsket! :)

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 88. Hejsan har gillat på facebook @ Emma Isosalo Jansson.

  Varför jag vill vinna är för att jag verkligen behöver lite gymkläder eftersom jag nyss har kommit igång med träningen och bland annat bytt kost så skulle underlätta en hel del på gymmet och höja min motivation med ett par nya snygga träningsbyxor!
  Håller tummarna nu :)

  eisosalo@hotmail.se

  SvaraRadera
 89. Jag har gillat på facebook. :) @Johanna Linnea Lind

  Jag vill vinna för jag är ofta ute och springer. Jag behöver detssutom nya lite fräscha och sådär snygga tränings byxor och dessa verkar supersköna!
  Jag skulle bli sjukt glad om jag vann! :D
  Och jag har gillat inlägget på bloglovin!

  Kraaaam!
  jojjoslillaliv@live.se

  SvaraRadera
 90. jag skulle väldigt gärna vilja vinna dessa snygga byxor då jag kan behöva lite hjälp att känna mig mer bekväm på gymmet. Skäms för min kropp som den är nu och hatar att visa upp mig i de fula gamla träningskläderna jag har nu =/

  har gillat och heter Sanna Andersson på facebook
  moonzanna@hotmail.com

  SvaraRadera
 91. Jag är gärna med.
  Gillar pá FB - Sofie Lindholm

  Jag är en tjej som jämt är i farten. Min nuvarande träningsbyxor har sett sina bättre dagar och det skulle vara underbart att fá trä pá sig ett par nya och bekväma byxor. Har hört mycket gott om Röhnish sá nu háller jag tummarna

  Gillar inlägget pá bloglovin som nr 4

  Länkar här
  http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2012/may/10-maj-rohnisch-anti-shake-tights.html

  Kram Sofie
  citcit.kuruyemis@gmail.com

  SvaraRadera
 92. Jag skulle vilja vinna ett par byxor eftersom dem jag har nu är trasiga och jag har inte råd att köpa nya :/

  min mail är: tjoopa@hotmail.se

  SvaraRadera
 93. Jag skulle vilja vinna ett par byxor eftersom byxorna jag tränar i nu är så trasiga och med student-inkomst har jag inte råd att lägga pengar på nya :/

  Min mail är: tjoopa@hotmail.se

  SvaraRadera
 94. Jag har gillat Röhnisch på facebook sedan länge tillbaka, det är helt klart bästa märket när det kommer till träningskläder! Jag ska vara ärlig, jag har redan ett par byxor från Röhnisch, men jag behöver fler. Jag ska anmäla mig till en träningstävling snart, då kommer jag träna varje dag och ibland flera gången om dagen och kommer inte hinna tvätta emellan passen. Och man vill ju inte dra på sig ett par brallor man svettat ner en gång utan att tvätta dem först.. Håller mina tummar :)

  modo_liie(at)hotmail.com

  SvaraRadera
 95. Gillar och vill vinna för att jag inte har träningsbyxor alls, förutom mina mjukis från BikBok haha :P Jag har nämligen inte ekonomin till att införskaffa träningskläder trots att jag tränar såpass ofta, nästan 4 gånger i veckan! Det är då zumba, där alla har jättefina träningskläder så jag känner mig väldigt malplacerad. Hoppas på tur!! :D Kram mmeeli.blog@gmail.com

  SvaraRadera
 96. Fyller jämnt i höst och ligger i hårdträning med stavgång för att bli mitt bästa jag innan dess ;-) - ett par träningsbyxor skulle vara helt perfekt som hjälp på vägen - går nu i vanliga gamla skrutt-tights ;-)

  Gillar som nr 6 på Bloglovin'
  Gillar Röhnisch på Facebook sedan tidigare (Anette Kristoffersson)
  Jag har tipsat om tävlingen i vänstra marginalen på min blogg!

  SvaraRadera
 97. Hej jag är gärna med. Hoppas att det inte är för sent trots att jag skriver nu på den 10/5.

  Att få vinna hade gett min kropp hopp om ett trevligt träningspass. Att jag få vinna detta pris hade gjort min träningslust maximal.

  Jag har gillat Röhnisch på facebook. Tipsat om tävlingen på facebook. Samt gillat inlägget på bloglovin. Blev nr 7 tror jag. :)

  kontaktmejl:
  playnsee [ at ] hotmail [ punkt ] com
  Mvh Anna Karlsson

  SvaraRadera
 98. jag vill så gärna ha dessa snygga tränings brallor =)
  gillat på fejjan håller tummarna kram kram

  SvaraRadera

Kom i håg att du ALDRIG är anonym på internet!
Ditt IP nummer sparas och jag ser vem du är.
Alla trakasserier och hot kommer polisanmälas!
Behandla andra som du vill bli behandlad själv!