Yay jag kom fram!

tisdag 10 april 2012

Kom fram till reumatologen tillslut och sköterskan skämta och tyckte “vad ska du med en läkare till du vet ju själv när medicineras ska plockas bort”
Haha jo man lär sig hur kroppen fungerar efter 14 år med smärta.

Vi prata lite om olika mediciner jag testat och hon börja prata om injektioner, usch va läskigt jag tänker inte ta massa sprutor på mig själv varje dag.
Jag är inte sprut rädd  för jag är van alla jävla blodprover och skit och jag är svårstucken och sist jag va på akuten så fick de sticka mig 10 gånger varav 2 gånger i händerna och fötterna för att orka sätta nål  så jag har inte direkt bra minnen av sprutor, fast vem har det egentligen:P

Men när någon annan tar på en går de ju men usch va läskigt att ta på sig själv men det är ju så klart en vanesak och jag har ju min sjuksköterska Baby hon hjälper säkert  gärna till;)

Men vi får se vad farbror doktorn säger när han ringer på torsdag gissar på att han inte vill testa injektioner i första taget ändå, vi får se om doktor Joanna har rätt denna gången med;)

 


image

2 kommentarer

  1. Min pappa har diabetes och tar sprutor varje dag. Men han är inte svårstucken. Jag är rädd för sprutor trots att jag fött barn! Det var inte smärtfritt och inte heller nålfritt. Fick fyra påsar blod efteråt.

    Jobbigt när man är svårstucken :-( Förklara för läkaren så han vet om det. Kram!

    SvaraRadera

Kom i håg att du ALDRIG är anonym på internet!
Ditt IP nummer sparas och jag ser vem du är.
Alla trakasserier och hot kommer polisanmälas!
Behandla andra som du vill bli behandlad själv!