onsdag 7 april 2010

Rymmarkatten

Baby har fått tre veckors utegångsförbud igen för nu har hon gjort det igen rymmarkatten och den här gången hann hon ända ut i vägen och när jag skriker på henne så vänder hon sig om och stirrar på mig och man ser hur hon tänker “Va skriker du för jag är ju bara ute och går lite” jävla ungar.

Som ni ser så har jag ny blogg design med och jag är faktisk nöjd för en gångs skull få se hur länge den får stanna den här gången.

Så det är det jag har ägnat mig åt i dag, krånglat med bloggen.
Jag fick faktisk VG i webbdesign men när man inte använt HTML koder och sådant på tre år så blir man lite ringrostig  men tillslut blev de bra.

Tog mig en lite promenad med det var himla skönt.
Bara 2,3 km dock men bättre än inget och vågar inte utsätta foten för mycket.

Nu blir det slapp framför tvn jag är värd det när jag inte sovit sedan 13:P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar