tisdag 14 december 2010

Skumbad

Tog mig ett skumbad det var riktigt skönt nu har jag krupit ner i sängen börjar bli trött igen men kommer antagligen vara pigg när jag väl ska sova, i natt somna jag vid 02 för kunde inte sova så prata med Ludde på msn i stället.

Men måste orka ta mig upp tidigt i morgon,eller jag tidigare än vanligt så vi hinner med bussen hem vid 12 tiden.
Har inge direkta planera för veckan förutom att jag ska träffa Ulla en sväng och sen terapi på fredag.

Sen har jag blivit tillfrågad om jag ville ta en fika med L och D under veckan så får se när det blir av med, ska bli trevligt jag behöver komma ut lite och träffa människor.Nu ska jag gå och kolla efter min Lurvis har inte sett henne på två timmar nu och sist jag såg henne låg hon och sov nere i fåtölj så antar att hon ligger kvar där min lilla sömntuta<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar