fredag 7 januari 2011

Fastnat i soffan

Ja,vi är vakna än.
Har fastnat i soffan framför Andra Avenyn och baby busar på golvet med en hår snodd men direkt detta avsnittet är klart ska jag ta med mig lurvis och krypa ner i sängen.


Pappa ringde förut och undra om jag ville med honom och hans jobb på hockey i morgon för de hade fått biljetter över men tacka nej för jag och Baby har viktigare saker för oss i morgon eftermiddag för vi får nämligen besök;)


Åh vad jag blev sugen på bullar, Zandras bullar.
Så Zandra om du läser detta kom hit med en påse bullar till mig;)


Nu har jag vart i full gång i 2 dagar på rad och de kommer bli så i 2 dagar till men det är skönt att göra saker så man blir trött på kvällen och få rutiner blir ju lätt att man vänder lite på dygnet nu när jag inte har något att göra om dagarna.
Men nu när jag hållit i gång är jag så där skönt trött nu på kvällen.

Ne nu blir de sängen så jag är pigg och redo för morgondagen.
Godnatt!

imageimage

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar