tisdag 18 januari 2011

Följ med bloglovin!

Jag uppskattar jätte mycket om ni som läser min blogg regelbundet följer mig med bloglovin för då hjälper ni mig att göra denna blogg ännu större och vi vill ju att så många som möjligt ska få ta del av denna blogg och lära sig mer  om Aspergers syndrom och vad det innebär att leva med det.

Ni får även jätte gärna tipsa om min blogg i era egna bloggar men säg till om ni gör det så jag kan tacka er och tipsa tillbaka om er:)
Klicka på länken för att komma dit ni kan följa bloggen med bloglovin:

http://www.bloglovin.com/sv/blog/1562916/jag-ar-inte-dum-i-huvudet-jag-har-aspe

 

Tack på förhand!

1 kommentar:

  1. Jag tipsar gärna om din blogg vid tillfälle :-)
    Ju flera vi är som skriver om detta desto större hoppas jag förståelsen blir!!

    SvaraRadera