torsdag 6 januari 2011

I väntan på bättre tider

Ligger i soffan och ser på Andra avenyn och väntar på att klockan ska bli 13.
Kamera väskan är packad så ska snart ge mig ut i snö ovädret.

Ne nu messa Emelie dags att ge sig ut i kylan!

3 kommentarer:

  1. Hej Emelie,
    Hittat hit. Min lillebror dod i suicid 2008. Han blev 35 år. Som du vet får ju många av oss i min ålder sin diagnos som vuxen. När jag o min bror var små visste man inte om dessa diagnoser o vi led i tysthet...jag har länge funderat på om min bror hade asperger...historien är lång, om du vill får du läsa min hemsida wwww.vsmis.dinstudio.se där skriver jag bla om hur illa tilltygad min bror blev av en icke fungerande psykiatri. Hoppas du inte tycker det är jobbigt att jag skriver om detta till dig. Jag vill gärna lära mig mer om aspergers syndrom. Själv är jag bipolär o utreds nu för ev ADD...

    Kram Cecilia

    SvaraRadera
  2. usch med snöoväder säger jag bara!:P

    SvaraRadera