lördag 29 januari 2011

Personligt rekord

Klockan är efter 17 och jag har precis startat datorn för första gången i dag, det är första gången på väldigt länge som jag varit utan datorn så länge, okej jag har ju vart inne på mobilen men ändå är nästan imponerad av mig själv.

Har spenderat förmiddan på stan med mamma.
Var bla till Cecilias och köpte massa kläder som mamma betala och som jag kommer få i födelsedagspresent, ja jag får dem nu men jag får räkna det som en födelsedagspresent.
Kul med nya kläder jag har ju krympt ur de mesta av min kläder nu och både jag mamma och Kerstin fick nästan en chock när vi insåg att jag kan ha storlek 36 nu för 2 år sedan hade jag storlek 46, lite skillnad så där:)

Shit va trött jag är nu alltså, det tar på krafterna att fara runt på stan. 
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min nya bok för köpte boken Varför gråter inte Emma? i dag till mig själv i för tidig födelsedags present:)

7 kommentarer:

 1. har du gått ner SÅ mycket? :o

  SvaraRadera
 2. Ja jag vill bli dagens bogg, men du har ju ingen dagens blogg uppen för idag? eller är det jag som är blind? ;P hihi

  SvaraRadera
 3. Jag är gärna med som dagens blogg! :D

  och klart v i kan följa varandra! :D lägg till mig och säg till! :D

  SvaraRadera
 4. Trillade in på din blogg precis och spånat igenom lite smått. Tycker det är intressant att läsa personliga bloggar då dom blir bäst. Sjukt bra med folk som du som kan skriva om sina problem öppet med tanken på att det hjälper andra så mycket. Jag skriver själv om dom problem som jag själv lider av i min blogg.
  Grymt starkt av dig att ha gått ner så mycket i vikt!

  Keep on going!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vars anmäler man sig för dagens blogg då?
  Använder inte bloglovin, men kan gärna följa din! :) "Kul" att läsa om någon mer som har aspergers.

  SvaraRadera
 6. Har lagt till dig i min lista nu iaf som jag har på bloggen :)
  Läste sidan om din aspergers.. kände igen mig massor!

  SvaraRadera