tisdag 25 januari 2011

sängläge

Har krypit ner i sängen och kollar på criminal minds.
Baby var här en sväng men studsade iväg igen lika snabbt vet inte vart hon tog vägen men önskar att hion kunde komma hit och mysa lite.

Smsar med Andreas som slutar jobba om 40 min. Har inte hört hans röst sedan han åkte i söndags, de känns lite ovant för vi brukar ju prata i tele flera gånger om dagen men vi har bestämt att vi inte ska göra det för vi har märkt att ju mer vi pratar i tele ju mer bråkar vi om onödiga saker och oftas vet vi inte ens vad vi bråkar om och de säger ju att det ska vara bra att sakna med:-)
Plus att det är bra övning för mig som har en förmåga att bli en aning för intensiv i kontakter med andra.
Få se hur länge jag klarar mig innan jag måste ringa, en utmaning.
Published with Blogger-droid v1.6.6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar