Jag är inte dum i huvudet!

27 årig journalist, fotograf, föreläsare, flickvän, plastmamma, pysseltok, speedwaynörd, Dregen fantast och Babys matte som lever med Aspergers syndrom och kronisk smärta som vill visa världen att ingenting är omöjligt bara olika svårt. Och att en diagnos inte behöver vara ett hinder.

Simmat 1 km

tisdag 18 januari 2011

Nu är jag hemma igen efter att ha simmat 1 km har även hämtat ut min medicin och handlar saker till Baby.
Så just nu försöker jag få i henne maskmedlet, det går så där men jag tror de kommer gå ännu sämre att få i henne majsvällingen faktisk.


Nu ligger jag bara i soffan och slappar är trött och sugen på godis men får väll bli ett päron i stället eller nått.
Nu kom fröken lurv och gav mig en stor puss på munnen hon är allt för söt min lilla prinsessa <3

1 kommentar

  1. Hoppas lilla kissan blir bra snart! Inge kul när ens ögonstenar är dåliga.

    SvaraRadera