fredag 28 januari 2011

Svar på era frågor

Vendela:
Är du kär i någon? :D

Svar: Jag är kär i min pojkvän Andreas

--------------------------------------------------
Anonym:

är linda din dotter på riktigt? har du fött henne? isf när och vem är pappan?

Svar: Nej Linda är 18 år och min kompis:)
Men hon har själv utsett mig och Andreas som hennes "extra föräldrar":)

-------------------------------------------------

Sjubarnsmamma:
Tack för ditt besök hos mig. Du har en mycket fin blogg och jag kommer att ta mig en tur bland dina bloggar. Dock har jag en fråga. Hur gammal var du när du fick din diagnos och hur gjorde du för att ta kontroll över den?

Svar:Jag fick min diagnos när jag var 14 år och jag har jobbat mycket för att vara där jag är i dag bla gått i en special klass för personer med As för att utvecklas å klara eget boende

Jag fick min diagnos när jag var 14 år och jag har jobbat mycket för att vara där jag är i dag bla gått i en special klass för personer med As för att utvecklas å klara eget boende

--------------------------------------------------

Hanna :
hejsan svejsan! guud vad fin blogg!! JAG skulle gärna vilja att vi följde varndra via bloglovin! men jag har slutat att lite på folk när det gäller dett så du fårvisf börja! och sen kommentera när du har gjort det :)) KRAMIS!

Svar:Tack så mycket har lagt till dej nu:) kram

Tack så mycket har lagt till dej nu:) kram

---------------------------------------------------

Niklas:
När fick du din diagnos? :)


svar:
När jag var 14 år:)

--------------------------------------------------

Caisa igår:

Gillar din blogg stort! Har en dotter på 12 år som kan ha skrivit till dig innan. Hon har AS och fick diagnosen när hon var 9.
Hon en intellektuell tjej, rolig, petig med sin mat.
Hon ser i din blogg hur hennes vardag kanske kan bli.
Fråga: Medicinerar du? Isf med vad?
Fråga: Var det svårt att få ledsagare?

Svar:Kul att du gillar bloggen tipsa gärna andra om den vill att den ska hjälpa så många som möjligt:)
Ja jag medicineras och har testat alldeles för många mediciner men nu har jag cymbalta och serroqel kvar bara.
Nej det var rätt enkelt att få ledsagare när man väl fått de beviljat, Lss har en förmåga att göra allt krångligare än vad det redan är

--------------------------------------------------

~ Alina Philosophia ~
Om du kunde ta kontroll över vad som händer i dina drömmar, vad skulle du då göra i drömmen

Svar: Hum kommer drömmen bli sann med sen?i såna fall vill jag bli en känd fotograf

--------------------------------------------------

Anonym: 
Fin blogg du har! Jag undrar, har du någon annan diagnos? Med tanke på att du hittade min blogg om min dotters epilepsi...
Hur hittade du den? Oops, det var visst två frågor ;-)

svar:Tack så mycket:)
Sökte bara runt lite och hitta dej, gillar personliga bloggar.
När man har AS så får man ju ofta andra psykiska "sjukdomar"/symtom med efter som de är lite "jobbigare" för oss att leva till samhällets krav så jag har även depression, panikångest och haft en psykos, som de flesta med nervopsykologiska diagnos får "som ett brev på posten" sen har jag reumatism men det är lite oklart nu för jag är så ung och de har kommit mer symtom och har jätte kasst immunförsvar så infektions kliniken är inblandad och ska utreda om det är någon annan sjukdom eller om det är reumatiska sjukdom jag har trots allt.

--------------------------------------------------

Emelie :
Hej, har du någonsin undrat hur det skulle vara attåka upp i rymden.. hur det är där uppe. :P

Svar: Nej aldrig tänkt tanken direkt

--------------------------------------------------

The Spectacular Life :
Ingen fråga utan beröm för din öppenhet om AS! Tänk om fler med olika diagnoser kunde få möjligheten att se att öppenheten ger kunskap till andra människor om diagnosen så att förutfattade meningar minskar! Har en bonusdotter med ADHD. Tack för din öppenhet och ärlighet!Ann@ ღ The Spectacular Life ღ http://thespectacularlife.wordpress.com

Svar:

Tack så mycket <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar