torsdag 27 januari 2011

uppe med tuppen!

Godmorgon!
Nu sitter jag på bussen till karlstad.
Håller på att frysa ihjäl och har as ont i halsen och öronen och funderar på om har en öroninflamation på g inte haft de på 2år nu men hade det mycket som barn.
Så nått simmande blir det inte i dag för det har mamma satt stopp för och förövrigt har jag tappat bort mitt badkort.
Vet att jag tog badkortet och busskoret från den röda jackan i måndags och sa "det är bäst jag flyttar över de här till plånboken så jag vet vart de är" men där finns nu bara ett busskort. Hatar när saker försvinner och jag får typ panik men de kommer nog fram annars får jag försöka fjäska till mig ett nytt.
Samma sak hände förra hösten då va busskortet pust väck och de var nyköpt i början av månaden så jag fick värsta utskällningen för att jag varit så oansvarig och slarvat bort ett busskort värt över 700kr så jag var tvungen att köpa ett nytt.
5månader senare hittar mamma mitt busskort när underkylskåpet när hon städade.
Och de finns bara en enda person i våran familj som har den förmåga att vilja gömma saker under kylskåpet och hon heter baby halvardsson så risken finns att hon vart i farten ännu en gång.
För två veckor sedan tog jag henne på bargärning när hon höll på att gömma nyckelkortet till uddeholmtoolings loage i lörberglila arena som pappa hade hemma under en matta, jag vill inte ens tänka tanken på vad de skulle kostat att byta lås där men pappas jobbarkompisar tyckte de var lite kul att de kunnat missat hockymatchen pga fröken hulligan:-)
Published with Blogger-droid v1.6.6

1 kommentar:

  1. Ja du är verkligen modig som delar med dig av din histora, kul att du får uppskattning för det :)

    SvaraRadera