tisdag 8 mars 2011

Dag 3 – Meningen bakom ditt bloggnamn

Ja mitt blogg namn säger sig ju nästan själv vad det betyder eller va man ska säga, dom kallar mig hannes- just precis det dem kallar mig hannes.

Redan som barn kalla mig min morbror Lars mig för Johannes och då börja kusin Zandra kalla mig Hannes, egentligen vet jag inte ens varför hon kallar mig hannes men hon har alltid gjort det och när jag bytte blogg och inte kom på ett bra namn så kom mitt ex Micke med förslaget- Dom kallar mig hannes

3 kommentarer:

  1. Hemskt att man blir kallad så, jag tycker iaf inte det. :(

    SvaraRadera
  2. Tack för ditt inlägg på min sida. :)

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att det är ett fyndigt bloggnamn för det för tankarna till en roman. Både Joanna och Hannes tycker jag är vackra namn :)

    SvaraRadera