tisdag 15 mars 2011

Godmorgon

Ligger i soffan och äter frukost  och försöker piggna till lite.
Solen skiner in genom fönstret och jag ska snart ge mig ut i de fina vädret och promenera bort till Futuro på omvärldskunskap.


På vägen hem måste jag hämta ut medicin i köpa kattsand men vet inte hur jag ska få hem kattsanden för orkar inte bära den för jag har fortfarande ont i armen när jag bär tunga saker men Baby har börjat bajsa på golvet igen nu för det är för lite kattsand i lådan så det är bara ett måste att köpa det idag, får väll ragga upp en stark man på hemköp och be honom bära hem kattsanden åt mig;)

Ne dag att ge sig ut i solskenet!

1 kommentar:

  1. Hej hej! Blev det någon kattsand idag? Hade katt för några år sedan så jag vet hur tunga de där påsarna kan vara.
    Önskar dig en fortsatt fin dag. Kram.

    SvaraRadera