torsdag 10 mars 2011

Redo för möten?

Ligger i soffan fortfarande iklädd morgonrock men måste börja göra mig klar för om 45 min ska jag vara på Futuro och sen blir det ett möte på Bilda där jag ska börja gå två dagar i veckan så får se hur det går:)

 

Ne dags att göra sig klar kanske få se när jag hinner skriva nått mer idag för vet inte om jag kommer hem nått innan 3 för ska och träna 1 med och känner ju rätt onödigt att åka fram och tillbaka genom halva stan.
Ne klä på sig var de ja, har en förmåga att fastna här;)

6 kommentarer:

 1. Vad är Bilda? Är det utbildning eller arbetsmarknadsprojekt eller vad handlar det om?
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Hejsan hur mår du!?

  pssst du får gärna följa mej via bloglovin!! <33

  SvaraRadera
 3. allt bra? :)
  Fin blogg också :)

  SvaraRadera
 4. Gå in och ställ någon fråga?! :D<3
  http://kmill.blogg.se/2011/march/fraga-mig.html

  har en tävling också! vinn två spalampor och mys till det. jättelätt att anmäla sig! :D<3
  http://kmill.blogg.se/2011/march/t-a-v-l-i-n-g.html

  SvaraRadera