lördag 5 mars 2011

sömnlös

Precis som jag trodde så kan jag inte sova nu för jag sovit hela dagen.
Men känner mig faktis trött men kan inte slappna av och somna.
Baby var här en sväng och satt och stirra på mig, ja vet inte vad hon ville egentligen hon satt bara på andra sidan sängen och kolla på mig som hon vore helt förstenad å vägra komma närmare men när jag tog en hårsnodd och slängde i väg så sprang hon efter men sen försvann hon ut i hallen så får väll sova själv i natt med då:-(
Published with Blogger-droid v1.6.7

3 kommentarer:

 1. är de inte skönt med helg??
  dessutom skiner solen och de känns att våren är påväg.. allt bra med dej idag?? :D

  SvaraRadera
 2. sv: underbart :D hihi!! Älskar när solen tittar fram, så de blir nog att ge sig ut en sväng sen ;)
  Planer för dagen då?? :b

  SvaraRadera
 3. Åh vilken fin bild. :) Det är så underbart när man får sällskap av katten i sängen.. :)

  SvaraRadera