torsdag 31 mars 2011

Suck för killar

Jag och Andreas har pratat ut och är tillsammans igen.
För när han väl berätta varför han gjort slut så skrek jag rakt ut och fråga vad han tänkte med egentligen.

För anledningen till varför han gjorde slut var att nu börjar ju snart speedwaysäsongen och vi kommer typ bara kunna ses om jag åker till han och följer med på matcher och är med i garaget och sånt och han TRODDE att jag inte ville det för hans tidigare tjejer inte gjort det.

Men hallå nu är det speedwaynörden Joanna Halvardsson som skulle bo på en speedwaybana om hon fick som vi pratar om och tror ni jag har nått emot att följa med på speedwaymatcher lr?

Nej precis!
Så fattar inte ens vafan han gjorde slut men och de gör han inte själv nu häller.

Han kunde ju ha börjat med att Frågat MIG vad JAG ville innan han bestämde åt mig vad jag skulle tycka.
Och för de första så visste jag ju vad han levde för liv och vad jag gav mig in på redan innan vi blev i hop.

I bland förstår jag mig fan inte på killar!

4 kommentarer:

 1. Skönt att det ordnade sig, och att ni kan prata med varandra också. "Det är inte du, det är jag" är ju annars en klassisk bortförklaring. Jag fick själv en gång ett brev(!) från min flickvän som jag älskade över allt annat och i min naivitet trodde att jag skulle spendera resten av livet med: "ok, jag hatar mig själv väldigt mycket just nu, men... (det är slut)" Och det ordnade sig aldrig. :(

  SvaraRadera
 2. Är det inte fascinerande att dom tror att dom vet precis hur man tycker och tänker? Jag är glad att det löste sig för er.

  Ha det så gott!

  Kram, C

  SvaraRadera
 3. Åh vad skönt att det löste sig. Vad bra ändå att det kom fram varför så du fick en chans att välja till slut. En del människor har svårt att se att andra kan vara annorlunda jämfört med tidigare erfarenheter antar jag.

  Sov gott nu!

  SvaraRadera
 4. Kul att ni är ihop igen:-) Ha det så bra! Kram!

  SvaraRadera