Jag är inte dum i huvudet!

27 årig journalist, fotograf, föreläsare, flickvän, plastmamma, pysseltok, speedwaynörd, Dregen fantast och Babys matte som lever med Aspergers syndrom och kronisk smärta som vill visa världen att ingenting är omöjligt bara olika svårt. Och att en diagnos inte behöver vara ett hinder.

Tränat och klart

onsdag 23 mars 2011

Nu är hemma från träningen eller jag har vart hemma ett tag men tagit mig lite kvällsmat och sådant.
Nu ligger jag i soffan, ser på efterlyst och följer speedway i England över nätet för ska uppdatera på aktuellspeedway sen:)

När speedwayen är klar får det bli sängen men har sovmorgon i morgon och det ska bli skönt.
Klockan 11.30 kommer Ulla som numera är hemma från semestern så får vi se vad vi hittar på innan jag ska och träna kl 13.

Shit va trött jag är men matchen är bara på heat 8 av 15 så är en stund kvar så får försöka hålla mig vaken en stund till:)

2 kommentarer