tisdag 3 maj 2011

Frågestund!

frgestund_100940776Eftersom jag blir borta bara några timmar i dag och dagen inte alls blev som jag tänkt mig så tänkte jag att vi kör en frågestund!

Ställ en fråga och bli länkad!

Nu vill jag ha massa frågor att svara på när jag kommer hem sen och har tråkigt;)

5 kommentarer:

 1. Undrar om du är känslig för stress? Jag blir arg och skriker då jag blir det minsta stressad. Därför har jag sjukpension. Jag skrek åt sonen i morse då han inte ville lyda mig. Jag tycker inte om mig själv när jag gör så:-( Visserligen börjadehan lyda men han såg inte glad ut:-( Efter detta lekte vi tillsammans och då var han som vanligt igen men jag tittade på klockan, ville ju inte komma sent till dagis. Denna stresskänslighet:-(

  SvaraRadera
 2. Vad ska du hitta på idag eftersom dagen inte blev som du hade tänkt dig?

  Har ni fått snö?

  Ha det bra,Vicki

  SvaraRadera
 3. Hur många år var du när du började du gilla Speedway, och varför? :)

  SvaraRadera
 4. Håller du föreläsningar på skolor och föräldramöten nån gång?

  SvaraRadera