måndag 23 maj 2011

Jag borde veta bättre!

Efter 2 år som laktosintolerant så borde jag veta bättre och inte äta glass utan att ta laktostabletter, men eftersom de funkar i bland så vara jag bara tvungen att testa för det kunde ju funka den här gången.


Men jag ska berätta för er att de gjorde de verkligen inte och nu krampar hela min mage, om de gör mer ont än de här att föda barn så ska jag fan adoptera i stället!

 

imagesimageimage

 

 

3 kommentarer:

 1. Jag har en fråga angående Asperger, hur fungerar det i skolan osv med den diagnosen? Min lillebror har Asperger men vi träffas i princip aldrig, och han är väldigt inåtvänd så det är svårt att fråga honom frågor.

  SvaraRadera
 2. Jag är också laktosintolerant och kan ibland tåla att atä vanlig mat, men ibland blir det som det blev med dig. Inte kul, kan jag säga!!

  SvaraRadera
 3. Kände mig lite elak som kom hit på grund av en tävling, så va tvungen att läsa lite andra inlägg, hehe ^^
  Har lite samma problem med mjölken jag med, de är inte så farligt, jag kan äta mat med mjölk å så, men blir de för mycket så går de som de går..
  Har då iallafall klarat mig i dag då jag ätit 4 kulor glass + gräddtårta :O
  Tycker du har en otroligt bra blogg! :)

  SvaraRadera