torsdag 5 maj 2011

Mensvärkshelvete

Ligger i sängen och har nu även mensvärk som en idiot som om de inte räkte med bara huvudvärk.
Och är inte direkt trött fast jag hållit i gång hela dagen.
Baby var nyss här men sen förvandrades hon gill en tiger och mucka gräl med mig och sen stack hon den lilla busen så nu ligger jag här själv och sniffar på Addes t-shirt som faktis börjar tappa lukten så den måste få en parfym påfyllning snart tror jag.
Bästa, bästa Adde som står med mig fast jag gråter utan anledning när jag har mens.
I dag har jag gråtit hela 4 gånger utan anledning och det är extremt jobbigt och andreas bara skrattar och säger att jag är knäpp:-P
Nu kommer tigern igen och la sig på min mage och är kelsjuk så nu ska de mysas<3

1 kommentar:

  1. Ja, enligt den psykolog som redogjorde min utredning om AS så hade hon erfarenheten att kvinnors AS har också något hormonell påverkan.De hon träffat som har konstaterats AS på har också ofta stora problem runt menstruation.
    Hälsning ImJ

    SvaraRadera