tisdag 3 januari 2012

Godmorgon!

Ligger här i soffan och myser med lilla lurv, bra start på dagen <3
Ska snart dra till jobbet men först ska jag äta upp….. min frukost som Baby tydligen äter upp åt mig nu, jävla Huliganbarn:P

Åhh nu har mitt ben somnat med och det är så jävla äckligt fast min kropp brukar somna både armar fötter och ben.
Haha i sommars när jag fota speedway och satt på huk på inneplan somna mina fötter (kan inte sitta på huk för då lägger reumatism fötterna av) så sen när heatet var slut och jag skulle av banan och skulle ställa mig upp så gick de ju inte för jag hade ingen känsel i benen så ramla ihop i en hög och fick sitta kvar där i några heat till tills benen bestämde sig för att vakna till liv igen, måste vart en mycket vacker syn.
Efter detta undviker jag att sitta på huk:p        

Nej nu har jag inte tid med sovande fötter mer så ska slå liv i dem och bege mig till jobbet:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar