tisdag 3 januari 2012

Godnatt!

Nu ska jag krypa ner i sängen eller ja soffan för snäll som jag är så får gamlingarna ta sängen i natt och jag och Bebbsan sover på soffan:)

I Morgon är min lediga dag men ska klippa och färga mig vid 11 och de ska bli riktigt skönt att fräscha till sig lite för nu ser jag förfärlig ut sen har jag glömt plattången i Hagfors och de gör ju inte direkt saken bättre.

Nej nu somnar jag snart med huvudet på tangentbordet så godnatt mina vänner sov gott!

2 kommentarer:

  1. Sv; Tycker riktigt synd om dig som har den.. Bara för att du har den diagnosen ska du ALLTID veta att du har så lika mycket rättighet till allt som precis alla andra, det förstår inte vissa människor och håller på som dom gör mot dom som har diagnosen. Min kompis har också aspergers och hon har också svårt. Så stå på dig även om du har den diagnosen tjejen! Vi på Teamryttarna accpeterar alla sådana kommentarer för att stötta andra, för vi finns alltid där för våra läsare! :) Massor med kramar till dig!

    SvaraRadera
  2. sv: till! haha : ) haft ett fint nyår ?

    SvaraRadera