torsdag 19 januari 2012

Jag kan själv!

Jag har precis betalat mina räkningar alldeles själv för första gången.
Pappa var min godeman i 5 år eller nått men sen bedömdes det att jag inte behövde någon och egentligen har jag alltid skött min ekonomi själv men pappa har haft koll på mig och och haft hand om mina räkningar och internetdosa och sagt till när det är dags så har jag gjort själva betalningen själv (för övrigt gör jag pappas betalning med för han kan inte betala över internet:P)

Men from denna månaden har jag fått det stora ansvaret att få ha min internetdosa hemma i Karlstad och sköta allt helt själv och nu är det gjort, är jag vuxen nu?;)

 

image

4 kommentarer:

 1. Sv. okej. Ja vi är syskon :)

  MVH: fanny
  www.faannyhakansson.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Sv: fanny_speedway@live.se

  SvaraRadera
 3. nae vänta adda fanny_hakansson@hotmail.se
  är mera inne på den ! <3

  MFH Fanny Håkansson
  www.faannyhakansson.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Grattis!! Det måste kännas stort och självständigt.

  SvaraRadera