torsdag 19 januari 2012

Livet är himla bra just nu!

Mår så jävla bra just nu! Livet bara rullar på! Har världens bästa pojkvän, världens bästa Baby, världens bästa familj, världens bästa vänner, världens bästa jobb, världens bästa blogg läsare och som plus i kanten visar vågen massa -kg, Jag är frisk (peppar, peppar ta i träd) och hem och hyra har gett mig ett RIKTIGT fotouppdrag :)

I morgon när 10-12 har jag fått ett riktigt fotouppdrag för hem och hyra som jag annars för enkäter åt varje månad.
Egentligen jobbar jag ju då men ska be om att få smita i väg så jobbar jag två extra timmar nästa vecka i stället och jag tror de går med på de:)
Ser de här som en stor möjlighet då mina bilder kommer tryckas i en tidning som ges ut i hela Sverige och sen får jag lite extra pengar med;)

Ska fota i ett parkeringsgarage och är lite nervös för ljuset plus att jag inte kan använda blixt pga material jag ska fota har reflexer så när ulla kommer 12 ska jag ta med mig kameran och be henne köra mig till garaget så jag kan testa lite inställningar, jag gillar att vara förberedd och jag lägger ner 120% på det jag gör.

image

I dag behöver jag ingen hjälp för att le:)
(Jag och Ogge, Göteborg Sep 2006)

1 kommentar:

  1. =) lycka till, eller betyder det otur att säga så? I så fall suddar vi och skriver något annat. =)

    SvaraRadera