tisdag 31 januari 2012

Mensvärkhelvete!

Hela dagen har jag haft världens mensvärk och flera gånger har jag fått sätta mig ner för hela världens börjar snurra och de känns som jag ska svimma.

Är det nån mer som får mensvärk en vecka före mens eller är det bara mig de är fel på?

Har alltid haft mest ont ett par dagar innan men nu är det extremt och så här ont har jag inte haft på flera år som jag haft de tre senaste månaderna, som tex Vietnam då grät jag tom av smärta.

Jag har alltid haft extrema menssmärtor tom så jag svimmar och kräks av smärtorna men börja äta p-piller när jag var 15 och sedan dess har det vart så man i iallafall står ut med det till nu för 3 månader sedan.

Borde kanske uppsöka en läkare och kolla upp de eftersom jag haft cystor på äggstockarna förut och de har vart inne och kolla för de misstänkt endomitroser.
Men jag har inge förtroende kvar för gynläkarna efter alla gånger de sagt “de är psykiskt gå hem och ät alvedon” detta gjorde de även den gången då jag hade en cysta som sedan sprack så jag fick operas akut, ursäkta men hur fan kan de vara psykiskt om de är väska i buken?

Ne får kanske ta och ringa barnmorskan och fråga vad de är för fel på mig den här gången.

Annars kom Andreas på en bra lösning på problemet “Vi ser till så du blir gravid och slipper mensvärken”
Hahaha vi får se vilket alternativ jag väljer men just nu pekar de på att ringa barnmorskan måste ju ändå ha nya p-piller så kan slå två flugor i en smäll.

Alltid ska de va något som krånglar såklart men jag börjar bli van nu:)

9 kommentarer:

 1. Ja brukar få jätteont när ja springer bara några dagar innan mensen

  SvaraRadera
 2. jag brukar också få sådär :O
  Va så sjukt tidig också, redan vid nio år. Så jag började få kramper och hade ont i flera dygn i sträck. Fortfarande jävligt jobbigt :(
  Spyr är det värsta också! "/

  SvaraRadera
 3. Får man fråga vad det är för något? :$

  SvaraRadera
 4. hoppas det blir bättre !
  spydde och svimmade innan utav min mens.. nu när jag tar ppiller är allt bättre !

  SvaraRadera
 5. Vad kul att du är så öppen och ärlig med din funktionsnedsättning.. för kom ihåg att det är inget hinder.. bara en nedsättning som kan bli ett hinder ihop med miljön! Jaa du, det låter ju som en bra idé att bli gravid! ;) Kul att du tittade in i min blogg. Kommer att läsa din också, roligt med nya spännande bloggar ju ! Kram/ Theresé

  SvaraRadera
 6. När jag hade som värst fick jag naproxen/pronaxen mot mensvärken. Tyckte det hjälpte lite iallafall. Kanske något att testa ?

  SvaraRadera
 7. Får åxå ont nån vecka innan. Men värst är det när den kommer. Då går det åt endel alvedon här...

  SvaraRadera
 8. Om det är en vecka före mens som du har ont så låter det mera som att du känner av ägglossningen tycker jag.

  SvaraRadera
 9. du ska nog kolla upp det men jag är likadan, har alltid svinont och flera dagar innan. med tanke på vilken smärta jag hade under min senaste graviditet så lät det lite kul att bli gravid för att slippa mensvärk:P
  hoppas det löser sig för dig iaf:)

  SvaraRadera