söndag 1 januari 2012

Nytt år, nya mål!

Som jag skrivit förut så har jag ju gått ner 30 kg tack vare viktväktarna men har ca 10 kg kvar till mitt riktiga mål och har egentligen vart de i 2 år men var lugna ner mig för att jag verkligen skulle hålla de jag tappat och inte går upp igen när jag börja äta normalt men nu är det dags nu ska de 10 sista kilona bort och jag ska ner till 65 kg så from i morgon kommer jag börja äta efter Viktväktarna igen dock gör jag de själv med mina gamla papper denna gång vet att de har ett annat förnyat program nu men jag kör på de gamla som jag redan har för kunde jag gå ner 30 med de så lär de ju funka i alla fall:)

Så i morgon kör vi!

viktttt

4 kommentarer:

 1. Hoppas du hade ett fint nyårsfirande! :)

  SvaraRadera
 2. Fan va bra jobbat!
  Ska själv gå på en diet inom kort. Talade om för min andra hälft att nu får han se till att peppa mig... X antal kilo över vikt och jag vill bli av med dom "sakta men säkert" (gärna halv fort).

  Tycker du har kämpat på bra!
  Skönt att läsa din blogg, har själv diagnos.

  SvaraRadera
 3. Woow! Inte illa att ha gått ner så mkt i vikt.
  Lycka till med fortsättningen :)

  SvaraRadera
 4. Duktigt!

  Jag har viktväktargrejer som jag fått låna av mina kontaktperson, men har inte kollat på dem ens... Kanske skulle kika iallafall... :)

  SvaraRadera