fredag 27 januari 2012

på bussen

Sitter på bussen till hagfors och ljud brukar sällan va något problem för mig men i dag är de extremt.

Hela bussen är full av ungdomar som pratar skriker i mun på varannn och jag funderar stark att plocka upp ett par öronproppar från kameraväskan (ja har typ 20 par där i eftersom jag ägnar 80% av min fototid i en depå där de varmkör 14 speedwaycyklar på samma gång och mamma har tvingat ha hörselskydd för att inte förstöra min hörsel)

Jag vet inte om de beror på att jag känner mig helt tätthuvudet men nu är surret verkligen extremt jobbigt


Published with Blogger-droid v2.0.2

1 kommentar:

  1. Hej! Såg att du tittat in hos mig, trevligt!
    Jag har inte haft min blogg så länge så vore skoj med ett bloglovin byte eftersom jag inte har så många som följer mig än. Du verkar ha en intressant & tänkvärd blogg, följer gärna dig!

    SvaraRadera