torsdag 12 januari 2012

Sömnlös

Kan inte sova fast egnligt har jag inte direkt försökt för fastna fram för sex and the city, tv i sovrummet är livsfaligt.
Och om 15min slutar A jobba så funderar på att ringa honom och fortsätta tjata om mitt bröstproblem men känner jag honom rätt svarar han inte när han ser mitt nr för att få tyst på mig;-)
Fick flera komentarer om att jag inte ska oroa mig för brösten för mindre bröst kommer passa bättre till min nya kropp osv men saken är att jag har ju redan gått ner 30kg och tappar typ halva brösten ja seriöst jag får plats med ett bröst till i varje kupa på gamla bhn så nu får de faktisk inte krympa mer (tack och lov att jag hade stora bröst så de fanns nått att ta av;-)) fast är inte B-kupa medel för en svensk tjej? Jag har C så jag kanske inte ska gnälla;-)
Och nu kom Baby och körde ner huvudet mellan brösten så nu vet vi att de går bra att ha som kudde med;-)
Ne men seriöst jag är nog rätt nöjd med mina bröst ändå de är nog den delen jag är mest nöjd med på min kropp just nu.
Så sorry de blir inga sillisar här inte men jag hoppas ni fortätter läsa min blogg ialf;-)

Nu ska jag lägga ner dagen ilandasproblem och försöka sova på riktigt för klockan 10 i morgon har jag en interjuv och måste vara pigg då:-)

Så godnatt och hoppas inte ni har lika stora problem som jag;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar