torsdag 26 januari 2012

Vilken jävla natt!

Har vaknat säkert hundra gånger i natt ena stunden frös jag och hade mjukiskläder och tre täcken på mig och nästa stund höll jag på att svettas ihjäl och fick klä på mig allt för att sen frysa igen och klä på mig igen.

Känner mig helt förstörd men ska försöka  palla mig till jobbet och i alla fall orka gå på möte 10.30 men vi får se hur det går för känns som jag ska dö när som helst.

2 kommentarer:

  1. Svar - Du har rätt och jag uttryckte mig otydligt. Ont har jag alltid i knä och fotleder. Har haft det i 10 år. Haltar som en stel 80-åring varje morgon opch biter mig i läppen för att inte skrika rätt ut, för det gör ont.

    Men jag får som... hmm.. skov då jag har ondare än vanligt, nu är ett sådant.

    Men det är klart, du känner ju din kropp och inte min. :-) Jag får kolla med en läkare. Vet bara inte vad jag ska säga då jag vänder mig till dem.

    SvaraRadera