Jag är inte dum i huvudet!

27 årig journalist, fotograf, föreläsare, flickvän, plastmamma, pysseltok, speedwaynörd, Dregen fantast och Babys matte som lever med Aspergers syndrom och kronisk smärta som vill visa världen att ingenting är omöjligt bara olika svårt. Och att en diagnos inte behöver vara ett hinder.

I väntas tider

fredag 2 mars 2012

Ligger i sängen och väntar på bättre tider för om ca 2 timmar får jag besök av Mr x som är på väg hit:)

Var inte alls planerat utan värsta impulssaken, och jag längtar faktisk <3

3 kommentarer

  1. Hej! Vill du ha ett länkbyte?

    jag har haft som mest 700 unika på en dag.

    SvaraRadera
  2. sv: roligt att du tittade förbi på min blogg! Jag tycker absolut vi ska följa varandra på bloglovin, så går in där och lägger till dig på en gång! :)

    Hoppas du får en kanon dag!

    SvaraRadera