lördag 21 april 2012

Helgens blogg!

För att dubbla din chans att vinna så gilla detta inlägg på bloglovin (länk)

26 kommentarer:

 1. JAG ÄR MED Varför? Har varit med flera gånger och aldrig fått vinna dagens/helgens blogg! :) Tack och trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. JAG ÄR MED med tanke på att jag faktiskt fyller 30 idag så kanske jag kan fjäska till mig detta som en present :). Självklart gillas det på bloglovin

  SvaraRadera
 3. Jag är med! Borde vinna för att jag behöver uppmuntring. Har fått en hel del taskiga kommentarer den senaste tiden så jag skulle bli så himla glad för lite reklam. Det vore verkligen inte fel! xD
  Gillar på bloglovin som nr. 2!

  SvaraRadera
 4. Jag är med! jag tycker att jag ska vinna för jag har aldrig vunnit någon tävling och jag har så få läsare! Skulle vara roligt att få några fler läsare. Den här veckan har jag inte haft så mycket tid med bloggen men det ska jag ta igen i helgen!

  SvaraRadera
 5. Jag är med! Jag skriver om mitt liv och om aspergers syndrom som jag själv har. Jag har få besökare vilket är synd tycker jag. Jag har två bloggar, jag vill tävla med:
  http:www.metrobloggen.se/egenblogg

  SvaraRadera
 6. Hej jag är med!
  Jag tycker jag ska vinna för att jag skriver om bra grejer och om folk bara hittade till min blogg skulle dom gilla den!
  Jag älskar att blogga men jag har inte så många besökare!
  Jag skriver om mode, smink, mat och bak men inte bara det utan om att alla ska vara sig själva och jag försöker skriva så peppade inlägg som möjligt!
  JAG VILL SÅ GÄRNA VINNA!!!!!!

  Jag tycker BTW att din blogg är väldigt inspirerande, och att du är väldigt modig och coool....Älskar din blogg!!!!!!!

  SvaraRadera
 7. Jag är med, jag har nästan inga som följer mig så jag tycker jag kan behöva lite hjälp på traven :p
  Jag skriver om mitt helt vanliga liv som skånsk smålänning!

  www.katinkakantanka.blogspot.se

  SvaraRadera
 8. Jag är med - följer dig numera på Bloglovin'. Har varit med en gång tidigare och hoppas att det plötsligt ska hända :) (Till skillnad från den dära trissvinsten...).
  Illustrerar mina inlägg själv och tycker att min lilla blogg förtjänar några läsare till, men vet inte hur man fixar det. Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 9. Jag är med. för att jag behöver fler läsare, o en bra fortsättning på bloggen :)

  SvaraRadera
 10. Hej Joanna. Vad kul att du var inne på min blogg och att du lämna en kommentar. Jag är jätte gärna med och tävlar. :)

  Jag måste säga att du verkar vara en stark person som tar dagarna som de kommer. Du har båda fötterna på jorden och verkar hantera aspbergers väldigt bra. Jag beundrar dig för de! Fortsätt med det :)
  Ha en trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 11. Hahah! Ja, självklart! vart lite fel :P

  SvaraRadera
 12. jag är jättegärna med :) kram!

  SvaraRadera
 13. Fin och intressant blogg :)

  Jag är gärna med. För att min blogg är rolig , många unga mammor kan få tips om allt som rör barn då jag har 2pojkar på 8månader och 1½år.
  Även massa annat skoj att läsa om förutom mode och annat som alla andras bloggar.

  Ha en underbar helg tjejen. kram

  SvaraRadera
 14. Jag är med! :D skulle vara riktigt roligt att få visa upp min blogg och kanske ge lite inspiration. skulle vara riktigt roligt om jag fick chansen ;)!

  SvaraRadera
 15. Jag är med! Gillar på bloglovin. Jag skall vinna för att jag varit med förut och inte vunnit. För att jag haft det så kämpit de senaste åren, haft en psykos och mått skit. Jag har även haft det jobbigt med anorexi innan och idag får jag kämpa varje dag med tankar och sömn problem. Eller med det sociala som inte kommer lätt för mig (Har atypisk autism) och sen lite olycklig kärlek på det. Bloggar öppet om allt.

  SvaraRadera
 16. Jag är med. Jag skulle så gärna vinna eftersom jag inte har mer än 20 läsare per dag och endast 4 följer på bloglovin. Jag vill med mina bilder förmedla något och få kritik så jag kan förbättras det kan jag endast få om jag får mer läsare. Och dessutom har jag aldrig vunnit en "veckans blogg" eller "helgens blogg" tävling. (Vill bara tillägga att detta var en väldigt intressant bild). Kram!

  SvaraRadera
 17. Vi är med-
  vill ha fler läsare, skulle vara kul om flera såg våran blogg. Skulle vara roligt att få lite hjälp med fler läsare :) kram!

  SvaraRadera
 18. Jag är med :)
  Jag är med p.g.a att jag vill dels ha fler läsare, men jag skulle även vilja vinna för att jag aldrig brukar vinna något..
  plus hur många "sminkbloggar" brukar bli helgens blogg osv :)?kram

  SvaraRadera
 19. jag är med! :D jag gillar på bloglovin också :)
  min blogg handlar om min stil, mitt intresse för dans och fotografi. mycket härliga bilder och annat roligt, vill jättegärna flera läsare :

  SvaraRadera
 20. Jag är med :)
  gillar bloglovin
  Jag skulle gärna vilja vinna för att flera ska ha chansen att få besöka min blogg. Det kommer rätt mycket dagens bloggtävlingar, fina foton, musik, designtips och mycket mera :D
  Och så är jag alltid på bra humör mot mina läsare!

  SvaraRadera
 21. Jag är med och har gillat!
  Jag borde vinna för att fler ska se min blogg och tycka om den! Jag lever med en sjukdom (SLE) precis som du och vill bland annat informera folk om det. Jag älskar att fotografera och sjunger vilket jag visar på bloggen och jag tror att dessa egenskaperna är några som läsare uppskattar!
  Det vore superkul att vinna!

  SvaraRadera
 22. Jag är med!
  Jag borde vinna eftersom jag är en engagerad bloggare som bryr mig om mina läsare. Jag har en fotoblogg och tar bra bilder, och vill att flera ska upptäcka min blogg :)

  Skulle betyda jättemycket om jag vann!

  SvaraRadera