tisdag 17 april 2012

Lugn dag

Har vart en lugn dag de enda jag gjort är att luncha med Ulla och i dag synda jag och åt Pizza för första gången på 2 månader och krasch Points budgeten men man måste får unna sig lite onyttigt i bland och jag tyckte att jag var värd det nu.

I morgon ska jag väga mig och jag vet att de kommer visa + på vågen för går alltid upp i vikt veckan innan mens eftersom jag har en förmåga att dra på mig vätska då men men bara att kämpa vidare har ju faktisk tappat 7 kg sedan 1 januari nu och de kommer komma lite + då och då det är sånt man får räkna med.
Kommer inte klara –10 kg till 8 maj som jag satte som mål i januari men de gör inget jag är i alla fall nära och de är bara ca 6 kg kvar till 65 kg så det får ta den tid det tar:)
Nu är jag i alla fall innanför linjen för normalviktig igen och bara det är ju bra:)

Ska spendera resten av kvällen i soffan och bara ta det lugnt så jag är redo för morgondagens äventyr:)

SVT har inte ringt och jag har nästan tappat hoppet på att de kommer göra det men de märks, skit samma om de inte ringer jag får fler chanser men är ju de som går miste om nått bra;)

1 kommentar: