tisdag 10 april 2012

Sömnlöset

Kan inte sova så ligger i sängen och föreläser högt  för mig själv:-P

Tur att de är tjocka betongväggar här annars hade nog grannarna ringt psykakuten snart när jag går runt och berättar min livhistoria för mig själv:-P

Borde verkligen sova nu kommer va dö trött när klockan ringer 7.15 i morgon fast de är verkligen helt omöjligt att somna kanske beror på att jag sovit ett antal timmar under dagen och att medicinen börjar gå ur nu och de är väll bra att den gör det men mindre bra att jag inte kan sova när jag ska:-(

Wermland forever sög förövrigt och jag skäms nästan över attt komma från värmland så om ni missa de kolla inte på de för ni förstör bara erat liv!

Nu nu ska jag försöka sova igen då önska mig lycka till för de lär jag behöva!

1 kommentar:

  1. Lycka till!! :)

    Jag har inte ens gått och lagt mig än. Svårt som fan är det att slappna av innan man ska sova.

    SvaraRadera